Bel  0031(0)123456789 of     E-mail
Ons aanbod

De ontwikkeling van het aanbod zal steeds verder worden uitgebouwd

Op dit moment is er slechts een model beschikbaar die uitvoerig is getest en die u kunt bekijken op onze locatie.

We zijn bewust gestart met slechts een model met alleen de keuze in verschillende bekledingen. Er kunnen verder geen enkele veranderingen aangebracht worden in bijvoorbeeld de plaats van stopcontacten, deuren etc. Het concept is volledig modulair opgebouwd en ontleent daaraan zijn lagere kostenstructuur en "slimme" integratie met groene techniek. 

Met de groep van betrokken bedrijven zijn we met de ontwikkeling van een nieuw model bezig en we laten ook zien wat dat voor ontwikkelingen dat zijn. In deze fase kunnen klanten ook meedenken voordat het nieuwe model in de markt wordt gezet.

 


Ontwikkelingen

Voor een betere duurzame toekomst

De GreenTech Village is een platvorm waar we samenwerken met andere bedrijven aan duurzame oplossingen die bouwgerelateerd zijn.

Een woning is de basis waar alles bijelkaar komt ten aanzien van energie, water, warmte, koeling, ventilatie etc en wordt steeds meer een "smart" woonsysteem.

We gaan steeds een stapje verder met het integreren van EV mobiliteit, Afvalmanagement, Communicatie, Voedsel oplossingen etc en dat vereist specialistische kennis en samenwerkingen waar weer nieuwe innovaties uit voortkomen. 

Learn More →